Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Workshop Partner

Köszöntelek Workshop Partner Programunkban!

Ha saját szakmai szolgáltatásod van, és szeretnél új ügyfeleket szerezni, vagy ajánlások révén bevételhez jutni, akkor mi segítünk neked abban, hogy elérjük a közös céljainkat.

A Workshop Partner Programunkba való belépés számos előnnyel jár, többek között:

  • Új ügyfelek elérése: A Workshop Partner Programunk révén új ügyfeleket szerezhetsz, akik érdeklődnek a szolgáltatásod iránt.
  • Ajánlások révén történő bevételnövelés: Az ajánlások révén új bevételi forrásokhoz juthatsz, amelyek segítségével növelheted a bevételét.
  • Kiemelt megjelenés: A Workshop Partner Programban résztvevő partnereink kiemelt megjelenést kapnak a Workshop weboldalán, így nagyobb láthatóságot és elérhetőséget biztosítunk számukra.

Hogyan működik a Workshop Partner Programunk?

A Workshop Partner Programunkba való belépés egyszerű és ingyenes. A programba való belépéssel partnereink számos előnyt kapnak, többek között:

  • Egyedi ajánlókód: Minden partnerünk egyedi ajánlókódot kap, amelyet az ügyfeleknek kell használniuk az oldalunkon való vásárláshoz. Ez az ajánlókód lehetővé teszi számunkra, hogy követhessük az ajánlások számát, és a partnerek részesedést kapjanak a Tortastúdió által eladott termékek eladásából származó bevételből.
  • Ingyenes megjelenés: Belépéskor és időszakonként megjelenéseket biztosítunk számos marketing csatornán.A Workshop Partnereinek szolgáltatási havi szinten több 10 ezer emberhez tudnak eljutni, hirdetésekben, és hírlevelekben. Az érdeklődők közvetlenül az oldalunkon keresztül is tudnak jelentkezni. Webáruház csomagjaiba is közvetlen kuponokat tudunk elhelyezni.
  • Marketinganyagok: A Workshop Partner Programunkhoz tartozó partnereink különféle marketinganyagokat kapnak, amelyek segítségével egyszerűbben és hatékonyabban tudják népszerűsíteni a saját termékeinket.
  • Egyedi támogatás: A Workshop Partner Programunkban résztvevő partnereink személyre szabott támogatást kapnak a Workshop csapatától, akik segítenek nekik abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a programból.

Hogyan lehet csatlakozni a Workshop Partner Programhoz?

Ha szeretnél csatlakozni a Workshop Partner Programhoz, egyszerűen küldd el a jelentkezésedet az info@tortastudio.hu e-mail címre. Fejtsd ki nekünk, hogy milyen értékkel tudsz hozzájárulni és a Tortastúdió csapata hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Workshop Partner Programunk iránt.