Naturpiac
Az Agar-agar tengeri vörösmoszatokból nyert sütő és gélképző anyag.
Már kis mennyiség is erős gélt képez, amely melegítés hatására is stabil marad. A zselatinnal ellentétben nincs kalóriaértéke, nem olvad könnyen és szilárdabb szerkezetű. Jótékony hatása van a májra és serkenti az emésztést, illetve kíváló kalcium és vas forrás. Felhasználható feldolgozott ökológiai élelmiszerek előállításához is.
Túlzott fogyasztása enyhe hasmenéssel járhat!
Tápanyagtartalom 100g-ban:
A termék gabonát, diófélét és szezámmagot is csomagoló üzemben készült. Nem tartalmaz állati eredetű anyagot és tartósítószert. Atermék gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Felhasználási javaslat: Használhatjuk lekvárok, növényi aszpik, vagy édességek készítéséhez is.