Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kenőkés

Rendezés:

A kenőkés az egyik alapvető szerszám a cukrászatban, amely nélkülözhetetlen a kifinomult és professzionális desszertek készítéséhez. Különböző típusai segítségével a legkülönbözőbb textúrákat és mintázatokat hozhatjuk létre süteményeinken.

Az egyenes kenőkés általában a krémek, glazúrok és más díszítőanyagok egyenletes elosztásához használatos. A sütemények és torták bevonatának simításában, vagy akár a tészta formázásában is nélkülözhetetlen segítőtárs. Az egyenes kés lehetővé teszi a precíz, szoros kontrollt és a sima felületek elérését.

A hajlított kenőkés, más néven offset spatula, a hajlított nyele miatt kényelmesebb használatot és még több kontrollt biztosít. Ideális eszköz a torták bevonatának simításához, ahol a kés hajlított formája megakadályozza, hogy a kezünk hozzáérjen a torta felületéhez.

A rombusz alakú kenőkés egy különleges változat, amely egyedi textúrák létrehozását teszi lehetővé. A rombusz forma lehetővé teszi a különleges mintázatok és díszítések kialakítását, így egy extra szintet ad a desszertek megjelenésének.

Mindegyik kenőkés-típusnak megvan a maga helye a cukrászatban, és mindannyian hozzájárulnak a professzionális süteménykészítéshez. A különböző formák és méretek lehetővé teszik a cukrászok számára, hogy kreativitásukat a lehető legjobban kifejezzék.