info@tortastudio.hu
+36 70 476 53 78
H-P: 8:00-16:00
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Akciók
Dekorációs eszközök
Ételfestékek
Sütőeszközök és formák
Cukrászati alapanyagok
Eszközök
Dekorációs anyagok
Csomagolóanyagok
Konyhai kiegészítők
Party dekoráció
Mézi by Szoni kedvencei
HappyHelp adománygyűjtés
Ajándékutalvány
Témák
Márkák
Szállítás
Blog
Bemutatkozás
Pastpay
Funcakes alapporok
Cukrászati alapanyagok
Funcakes alapporok
FunCakes habcsók alappor, 150g
Előző termék
Következő termék
Nincs raktáron
br.
3 690
Ft
(
2 906
Ft
+ÁFA)
Márka
:
FunCakes
További adatok
Szállítási költségek:
Személyes átvétel - Haller
0Ft
Személyes átvétel - Vecsés
0Ft
Foxpost csomagautomata
1190Ft
GLS CsomagPont
1590Ft
Fáma házhoz szállítás
1590Ft
GLS házhoz szállítás
1990Ft
PostaPont vagy Posta csomagautomata
1990Ft
MPL házhoz szállítás
2290Ft
Nincs raktáron
FunCakes habcsók alappor, 150g
Részletek
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Nyomtat
Ajánlom
Csomagajánlatok
Részletek
A FunCakes habcsókpor habcsók, pavlova és amerikai vajkrém készítésére alkalmas. A por használatra kész, csak adjon hozzá egy kis vizet és cukrot, ha szeretné.Tipp: mindig tiszta kanalat használjon.A termék szerkezete miatt nem alkalmas Royal Icing készítésére.
A habcsók elkészítése: Melegítsük elő a sütőt 120°C-ra (100°C-os konvektoros sütőben). A tálnak és a habverőnek zsírtalanítottnak kell lennie. Keverjen össze 14 gramm habcsókport 125 ml vízzel és 125 gramm finom kristálycukorral. A keveréket magas fordulatszámon fehér habosra verjük. Apránként adjunk hozzá 250 gramm finom kristálycukrot. Addig verjük, amíg nem visszaeső csúcsokat tudunk húzni. A habcsókokat pergamenpapírral borított sütőlemezre halmozzuk, és a sütőben kb. 1,5 óra alatt megszárítjuk. Hagyja a habcsókokat a sütőben kihűlni.
A pavlova elkészítése: Melegítsük elő a sütőt 120 °C-ra (konvektoros sütő 100 °C). Keverjünk össze 14 gramm porcukrot 125 ml vízzel és 125 gramm finom cukorral egy tálban, majd keverjük össze a habverővel. Ügyeljünk arra, hogy a tál és a habverő zsírtalanított legyen. A port magas fordulatszámon fehér habbá verjük, és hozzáadjuk a maradék cukrot. Ezt addig verjük, amíg olyan csúcsokat tudunk húzni, amelyek nem esnek vissza. A sütőlemezt borítsuk be sütőpapírral, és tegyük rá a keveréket. A kanál domború oldalával nyomkodjuk egy kicsit laposra. A keveréknek kb. 20 cm átmérőjűnek kell lennie. A habcsókot kb. 2½ óra alatt szárítsa meg a sütőben, majd hagyja kihűlni a sütőben. Ideális esetben ezt a habcsókot egy nappal korábban készíti el, hogy jól megszáradjon. Ekkor kívülről száraznak kell lennie, de belülről még egy kicsit rágósnak. Verjünk fel 250 ml tejszínt 2 evőkanál porcukorral kemény habbá. A kihűlt pavlovát bevonjuk a krémmel. A "jég" hatás érdekében a bogyókat nedvesítsük meg, mielőtt a cukorba forgatnánk őket. Díszítse a pavlovát friss gyümölcsökkel.
Elkészítés Amerikai vajkrém: Keverjünk össze 190 gramm criscót 7 teáskanál (35 gramm) vízzel, adjunk hozzá 450 gramm porcukrot és 15 gramm habcsókport, majd keverjük össze. Adjunk hozzá 4 teáskanál (20 gramm) vizet, és keverjük kenhető krémmé.
Hozzávalók: szabadföldi tojásfehérje (szárított), cukor, sűrítőanyag: E466, sav: E330. Az allergéneket lásd a vastag betűvel szedett összetevőknél. Nyomokban tartalmazhat: glutént, tejet, szóját és csillagfürtöt. Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Praktikus tégelybe csomagolva.
150 gramm.
Adatok
Kiszerelés
:
150g
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Árukereső.hu
Belépés
/
Regisztráció
info@tortastudio.hu
+36 70 476 53 78
H-P: 8:00-16:00
Újdonságok
Akciók
Dekorációs eszközök
Ételfestékek
Sütőeszközök és formák
Cukrászati alapanyagok
Eszközök
Dekorációs anyagok
Csomagolóanyagok
Konyhai kiegészítők
Party dekoráció
Mézi by Szoni kedvencei
HappyHelp adománygyűjtés
Ajándékutalvány
Témák
Márkák
Szállítás
Blog
Bemutatkozás
Pastpay
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom