Leírás és Paraméterek
A növényi zselésítő egyaránt alkalmas édes és sós ételek készítésére: tortazselének, aszpiknak, stb.Összetevők: konjac liszt, xantán. Gumicukorka: 8-9g NoCarb "Gumicukorka" zselésítő alappor 400 ml gyümölcslé (tetszés szerint víz és szörp kombinációja) késhegnyi aszkorbvinsav 1 evőkanál édesítő A zselésítőt, édesítőt és aszkorbinsavat összekeverjük, majd folytonos keverés közben felöntjük gyümölcslével. Ha összecsomósodik, botmixerrel, vagy turmixgépben keverjük meg. Főzzük össze, majd adagoljuk ki formákba. Tegyük hideg helyre kihűlni. Az így készített gumicukorka megőrzi formáját és melegben sem olvad el.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményed!