Elérhetőségünk:
+36704765378
info@tortastudio.hu
Hétfőtől péntekig 8:00-16:00
Agar-agar por vörösalgából ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Az állati eredetű zselatin alternatívája. Gluténmentes.
Tisztán növényi kötőanyag: melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.Felhasználható szószok, dzsemmek, desszertek sűrítésére és hidegtálak készítéséhez.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz.Ellenőrizte: DE-öKO-006.
Származási hely: marokkói-mezőgazdaság.
Tápérték 100 g termékre:Energia 775 kJ/ 191 kcalZsír: 0,3 gEbből telített zsírsav: 0,3 gSzénhidrát: 10 gEbből cukor: 0,5 gBallasztanyag: 70 gFehérje: 2 gSó: 3,13 g